Hockey Academy Öresund

Nyheter

2017-11-27

1:a medlemmen i Hockey Academy Täby

Hej hockeyvänner i nätverket!
I höst har jag med Olingo Consulting klivit på nystartade nätverket i Täby/Tibble, det har varit en helt suverän uppstart!
Och vi vill bli ännu fler, tipsa kompisar och kollegor i Norrort att höra av sig via hemsidan till Jeppe eller Janne, och vill du själv komma och hälsa på oss en onsdagsmorgon är det ju bara att säga till!

När jag inte nätverkar och lirar hockey är jag inom marknad & sälj på Olingo. Vi är experter på IT-styrning och IT Service Management, och våra GDPR-specialister hjälper dessutom en mängd företag och organisationer med anpassningen till den nya EU-lagen.

Med konsulttjänster och utbildningar hjälper vi våra kunder att utveckla ITs förmåga och verksamhet. Målbild är ofta en bra helhet av snabb agil utveckling, stabil och säker drift, stöttad av en effektiv support. Intresserad? Välkommen att höra av dig!

Ses på isen!
/Thomas L

Läs mer om Olingo under Täby fliken företag.

Där finns även kontaktuppgifter.


2017-11-13

NU STARTAR HOCKEY ACADEMY TÄBY

Nu startar Hockey Academy i Täby med Jesper Björck och Jan Viktorsson som driver nätverket och tränar gänget.

Hockey Academy hittar ni i Tibble ishall Täby.

Träningspassen kommer vara på onsdagar 07.10 - 08.00.

Jesper.bjorck@difhockey.se 0708694900
Jan.viktorsson@difhockey.se 0704618153

Kontakta Jesper eller Jan om ni vill testa!

Välkomna Hockey Academy Täby.
2014-10-04

ÄNTLIGEN ÄR ALLA STÄLLEN IGÅNG.......

Välkomna till en ny spännande säsong med Hockey Academy. Nu finns vi officiellt på tre ställen där det senaste tillskottet är Stockholm-Söderort som drivs av Kristofer Ottosson och Christian `fimpen´ Eklund. Jönköping och Asker ( Norge) är två ställen där vi försöker etablera Hockey Academy. Just nu är vi ca 110 st på de tre olika ställena, vilket är fantastiskt kul.....Vi kommer hitta på lite olika saker under säsongen. Några förslag på resor under 2015 är VM i Prag under maj samt NHL. Mer info kommer självklar under säsongens gång. Ser också fram emot att vi kan få ihop en liknade avslutning som i fjol när vi träffades i Köpenhamn för en mini cup som var fantastisk. Återigen hjärtligt välkomna till säsongen 2014/15. 

Med Vänliga Hälsningar
Andreas, Marcus, Christer, Camilla, Britt, Anders, Kristofer, Christian och Thomas